LOADING

Type to search

🤔 AKTUALITET

Akrepi, shenja e ditës 15/09

Sht 9

Në punë gjithçka vazhdon sipas planit dhe sidomos, pa stres. Kjo ditë është perfekte dhe për pazar.

Me Hënën krahë jush mund ti dedikoheni pamjes tuaj, të sigurtë për të kënaqur shijet tuaja. Beqarët janë në top formë dhe do të takojnë persona seriozë në ndërtimin e marrëdhënieve, dhe natyrisht në mënyrë graduale.