LOADING

Type to search

🤔 AKTUALITET

Aplikoni sheqer në shampon për flokë më të shëndetshme

Dhj 12

Por së fundmi është shkruar që gjatë larjes të shampon tuaj të përzieni me sheqer
Ekzistojnë një numër i madh maskash, të cilat garantojnë shëndetin e flokëve.

Por së fundmi është shkruar që gjatë larjes të shampon tuaj të përzieni me sheqer.

Në këtë mënyrë pastrohet koka në thellësi, si dhe largohen qelizat e vdekura nga skalpi i kokës, si dhe zhduken qelizat e vdekura të lëkurës, dhe ajo bëhet më e butë.

Por këshillohet që një taktikë e tillë të përdoret, një herë në katër larje, duke garantuar shëndet maksimal të flokëve.