LOADING

Type to search

🤩 SHOWBIZ

Vjen me nje super projekt 2A.C

Dhj 12

Ka disa ditë që e ka paralajmëruar.

Këngëtari 2A.C ka hedhur në Youtube projektin e ri, të titulluar ‘Mirage’.
Nje Produksion Audio nga FAT1ON dhe Video nga FRAME Pro.Studio / Don Enio
Nje tekst i shkelqyer nga vete 2A.C

 

Ju Ftojme te ndiqni klipin e sapo lancuar