LOADING

Type to search

🤔 AKTUALITET

Ju pelqen Bota e Televizionit? Frame TV nje dritare per ju

Pri 4

Ju pelqen Bota e Televizionit?
Shikoni qe keni deshire apo talent?
Frame Tv eshte nje dritare e re qe ju ofron nje 
mundesi per 
te bashkpunuar e pse jo per ta bere endren Realitet.

Na dergoni ne E-mail:
CV dhe 2-3 Foto
E-mail: info@framepro-tv.com

Televizioni”FRAME Tv” pjese e ”FRAME Pro.Company” 
”FRAME Tv” ka permbajtje muzikore ne kualitetin me te mire te trasmetimit ne Full HD, me video klipet me te reja dhe me artistet me te mire Shqipetar. FRAME TV ka nje shtrirje te gjere sinjali ne platforma te ndryshme brenda dhe jasht Shqiperise,duke rradhitur:

-TRING
ALBTELECOM (Tring & Digitalb)
-KL-ED kabell (Tring & Digitalb)
-BLETA NET (Tring & Digitalb)
-NEXT Tv Kabllor (Tring & Digitalb)
-TIBO IpTv
-NIMI IpTv
-ALBtv USA
-DIASPORA Tv USA
-ALBANIA Tv USA
– Mega IpTv
-FRAME Tv Live ne Websit www.framepro-tv.com

-Ne disa App dhe Website te ndryshme
dhe vijon shtrirja e sinjalit ne shum platforma te tjera.
”FRAME Pro.Company” Audio & Video Production
Gama jone e produksionit eshte e gjere ku perfshihen: Photo Shooting, 
Video, Spote promocionale, Spote televizive, Reklama ne websitin dhe 
faqet tona sociale,
Video Klipe dhe Produksioni Audio per keng me Artist te ndryshem te 
estrades Shqipetare dhe Bashkepunimet tona edhe me Artist te huaj.
Ofrojme nje sherbim te kualifikuar ne cilesi dhe ne imazh, 
duke ju referuar investimit cilesor qe ne kemi ne studio.
E-mail: info@framepro-tv.com
Website: 
https://www.framepro-tv.com
Facebook: 
https://www.facebook.com/FrameTv.FrameProCompany.DonEnio/
Instagram: 
https://www.instagram.com/frametv.framepro/
Whatsapp : 067 597 7778
FRAME Pro.Company – RTv